Ολυμπιακός: Η ΠΑΕ ενημέρωσε τον κόσμο της πως απαιτείται η ταυτοποίηση των εισιτηρίων του πριν τον Αστέρα

Ο Ολυμπιακός

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε ενημέρωση για τους φιλάθλους που θα βρεθούν στην Τρίπολη για τον αγώνα με τον ASTERAS AKTOR και το τι πρέπει να κάνουν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Αναφορικά με τα εισιτήρια του αγώνα ASTERAS AKTOR – Ολυμπιακός, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει πως απαιτείται η ταυτοποίηση των εισιτηρίων πριν από την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

Η διαδικασία γίνεται μέσω του Gov.gr Wallet και, ΠΡΟΣΟΧΗ, χωρίς αυτήν δεν επιτρέπεται η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο. Για το λόγο αυτό η ταυτοποίηση να γίνει από σήμερα (26/10), για την αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος.

 

* Την εφαρμογή Gov.gr Wallet μπορεί οποιοσδήποτε να κατεβάσει από το Google Play ή το App Store, εφόσον είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.). Όποιος δεν έχει εγγραφεί μπορεί να το κάνει στο emep.gov.gr.

Olympiacos.org

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα