ΑΕΚ: Κοντά στην ομάδα και στις Σέρρες ο Ηλιόπουλος (vid)

ΑΕΚ: Κοντά στην ομάδα και στις Σέρρες ο Ηλιόπουλος (vid)

Δημήτρης Βέργος
Ο Μάριος Ηλιόπουλος, ιδιοκτήτης της ΑΕΚ

bet365

Ο Μάριος Ηλιόπουλος, όπως το συνηθίζει, βρέθηκε στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ και στις Σέρρες πριν από την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος συνηθίζει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ να πηγαίνει στο ξενοδοχείο της ομάδας πριν την αναχώρηση της αποστολής και στη συνέχεια να παρακολουθεί από το γήπεδο τους κιτρινόμαυρους.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ είχε πάει στη Λιβαδειά, είχε βρεθεί στο Αγρίνιο και σήμερα ταξίδεψε και στις Σέρρες ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έφτασε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ΑΕΚ και αποθεώθηκε από τον κόσμο της Ένωσης που περιμένει έξω από τον χώρο του ξενοδοχείου για να εμψυχώσει την αποστολή.

Οι κιτρινόμαυροι θα έχουν δυναμική παρουσία των οπαδών τους στις Σέρρες καθώς υπολογίζεται ότι περίπου 4.000 Ενωσίτες θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου των Σερρών.

 

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα