Παναιτωλικός - Βόλος: Μεγάλες ευκαιρίες Άλτμαν και Κόμπα, δοκάρι ο Λουίς (vid)

Newsroom
Άλτμαν

bet365

Μέσα σε δυο λεπτά παιχνιδιού στο Αγρίνιο, από το 64' έως το 66', τόσο ο Παναιτωλικός όσο και ο Βόλος έφτασαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ.

Τρεις φάσεις σε διάστημα δυο λεπτών στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Βόλο στο Αγρίνιο, με τις δυο ομάδες να φτάνουν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ. Αρχικά, στο 64', ο Μεντιέτα με ωραία σέντρα βρήκε τον Άλτμαν στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, ο Ισραηλινός κοντρόλαρε με το στήθος, βγήκε τετ α τετ με τον Τσάβες αλλά το τελείωμα του μέσα από τη μικρή περιοχή ήταν πολύ άστοχο.

Ένα λεπτό αργότερα, στο 65', οι Θεσσαλοί απείλησαν ξανά, όταν ο Κόμπα βγήκε σε θέση βολής μέσα από την περιοχή των Καναρινιών, εκτέλεσε αλλά ο Τσάβες τον νίκησε.

Από την πλευρά της η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είχε την καλύτερη στιγμή της στο 66'. Ο Μιγκέλ Λουίς βρήκε χώρο εκτός περιοχής, έπιασε σουτ «βολίδα» και τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κόβατς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα