Παναιτωλικός - Βόλος: Πέναλτι του Παντελάκη στον Μεντιέτα μέσω VAR σε «νεκρό» χρόνο, το γκολ της νίκης ο Κόντε στο 90+11' (vid)

Newsroom
Mentieta

bet365

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στο Αγρίνιο ο διαιτητή Τσιάρας έδωσε πέναλτι μετά από παρέμβαση του VAR και ο Κόντε με εύστοχη εκτέλεση χάρισε στο Βόλο τη νίκη επί του Παναιτωλικού.

Μεγάλη «απόδραση» του Βόλου από το Αγρίνιο. Οι Θεσσαλοί κατάφεραν να περάσουν από την έδρα του Παναιτωλικού με 1-0 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πέδρο Κόντε στο 90+11'.

Στο 90+7' ο Μεντιέτα έπεσε στην περιοχή των γηπεδούχων μετά από μαρκάρισμα του Παντελάκη, ο διαιτητής Τσέτσιλας δεν είδε παράβαση σε πρώτο χρόνο, όμως τελικά έδωσε πέναλτι μετά από «on field review». Ο Κόντε ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Τσάβες, ο οποίος είχε πέσει σωστά στη γωνία του αλλά δεν κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα