Μπακάκης για τη διαιτησία: «Ντροπή, καταλαβαίνω όταν ετοιμάζεται κάτι...»

Newsroom
Βολος

bet365

Ο εκ των αρχηγών του Παναιτωλικού, Μιχάλης Μπακάκης, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά την ήττα από τον Βόλο και ξέσπασε για τη διαιτησία του Κωνσταντίνου Τσέτσιλα.

Ο Παναιτωλικός έμεινε νωρίς με παίκτη λιγότερο κόντρα στον Βόλο και στην τελευταία φάση του αγώνα ηττήθηκε μετά από πέναλτι που δόθηκε ύστερα από παρέμβαση του VAR. Ο εκ των αρχηγών των Αγρινιωτών, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το παιχνίδι και ξέσπασε κατά της διαιτησίας του ρεφ Κωνσταντίνου Τσέτσιλα, κάνοντας λόγο για ντροπή.

«Σίγουρα είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Σε κάποιους δεν αρέσει που ο Παναιτωλικός είναι ψηλά στη βαθμολογική κατάσταση. Καταλαβαίνω τι γίνεται όταν κάτι ετοιμάζεται. Δεν αρμόζει αυτή η διαιτησία στον Παναιτωλικό. Είμαστε μια ομάδα πεντακάθαρη και πηγαίνουμε με το σπαθί μας να κερδίσουμε.

Μείναμε με δέκα παίκτες από το 20' για μια φάση που ίσως να μην είναι φάουλ. Είναι ντροπή και κρίμα για την προσπάθεια μας.

Από αύριο κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν θα τα παρατήσουμε. Πρέπει να ξεχάσουμε εμείς αυτό το παιχνίδι αλλά όχι οι αρμόδιοι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο έμπειρος μπακ.

@Photo credits: INTIME, ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα