Πετράκης: «Ο Τσέτσιλας το πήγε σώνει και καλά να χάσουμε, πάει πίσω το ποδόσφαιρο» (vid)

Newsroom
Ο Πετράκης

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά την ήττα του Παναιτωλικού από τον Βόλο και στάθηκε στη διαιτησία του Κωνσταντίνου Τσέτσιλα.

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε από το Βόλο στο Αγρίνιο με 1-0, με τους Αγρινιώτες να έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Κωνσταντίνου Τσέτσιλα, κυρίως για την αποβολή του Στάγιτς στο 26' και για το πέναλτι που δόθηκε στον Παντελάκη σε «νεκρό» χρόνο. Ο τεχνικός των Καναρινιών, Γιάννης Πετράκης μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και στάθηκε στις αποφάσεις του ρεφ της αναμέτρησης.

«Κάνουμε από την αρχή της χρονιάς μία σπουδαία προσπάθεια, με σεβασμό και με καλή φιλοσοφία ως ομάδα. Δεν θα πρέπει να το χαλάμε. Δεν έχω μιλήσει για την διαιτησία αλλά σήμερα θα μου επιτρέψετε. Δεν υπήρχε αποβολή αλλά εκτός αυτού ο συγκεκριμένος άνθρωπος το πήγε “σώνει και καλά” να χάσουμε. Αν δεν είμαστε καλοί οκ, να χάσουμε. Αλλά να μας υποχρεώνουν έτσι; Πάει το ποδόσφαιρο πίσω. Είναι η τελευταία φορά που θα μιλήσω. Είναι άδικο για μία ομάδα όπως τον Παναιτωλικό να συμπεριφέρονται έτσι», ανέφερε ο έμπειρος προπονητής.

@Photo credits: INTIME, ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα