Άρης: Με «γεμάτη» αποστολή και σταθερή 11αδα πάει στο ΟΑΚΑ για να εδραιωθεί στην κορυφή

Άρης: Με «γεμάτη» αποστολή και σταθερή 11αδα πάει στο ΟΑΚΑ για να εδραιωθεί στην κορυφή

Ο Άρης

bet365

Η διατήρηση στην κορυφή της βαθμολογίας προφανώς αποτελεί τον βασικό σκοπό του Άρη ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα (27/10, 18:00) με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα παιχνίδι… πλούσιο σε προκλήσεις για τον Άρη καθώς σε περίπτωση νίκης θα πετύχει ρεκόρ διαδοχικών νικών σε βάθος επταετίας φτάνοντας στις πέντε, αυτομάτως θα παραμείνει και στην κορυφή της βαθμολογίας αυξάνοντας την απόστασή του από τους «πράσινους». Παράλληλα αποτελεί ένα τεστ προσωπικότητας το οποίο έρχεται στην κατάλληλη στιγμή για τους «κίτρινους» υπό την έννοια ότι δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Το τελευταίο έχει την αξία του ως προς το αγωνιστικό πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Άκης Μάντζιος ο οποίος δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σύγκριση με την 11αδα η οποία εξασφάλισε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Στην πραγματικότητα, τα δύο διλήμματα του 55χρονου τεχνικού βρίσκονται στην άμυνα. Το πρώτο έχει να κάνει με τον παρτενέρ του Γιάκουμπ Μπράμπετς καθώς η ενσωμάτωση του Φαμπιάνο στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης δεν «εγγυάται» και την παρουσία του στο βασικό σχήμα. Ο Βραζιλιάνος έχασε σημαντικό μέρος της προετοιμασίας και η σκέψη χρησιμοποίησης του Φραν Βέλεθ είναι υπαρκτό. Το δεύτερο αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας και την επιλογή μεταξύ Φρίντεκ και Χουάνκαρ. Ο πρώτος συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Ο Ούγκο Μάγιο αναμένεται να παραμείνει στο δεξί άκρο της άμυνας με την προσδοκία ότι θα ανακτήσει τον αγωνιστικό ρυθμό που είχε προ της θλάσης που τον ταλαιπώρησε.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής δεν προβλέπεται αλλαγή με τους Μόντσου, Σιφουέντες στη… ραχοκοκαλιά και τον Μανού Γκαρθία σε ελεύθερο ρόλο αλλά και στην πιο αποδοτική σεζόν της πορείας του στον Άρη. Ουδέποτε στο παρελθόν υπήρξε τόσο επιδραστικός στο παιχνίδι του Άρη κι αυτό δεν πιστοποιείται μόνο από τα τρία γκολ που έχει σημειώσει. Στην επιθετική τριάδα αναμένεται να υπάρξει η επιστροφή του Πιόνε Σίστο από τον οποίον επίσης υπάρχει η απαίτηση μεγαλύτερης βοήθειας στον τρόπο έκφρασης της ομάδας στο δεύτερο μισό του γηπέδου καθώς στις τακτικές ευθύνες του είναι απολύτως συνεπής. Ο Κλείτον Ντιαντί θα ξεκινήσει στη δεξιά πλευρά όπως και ο Λορέν Μορόν στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Σιντκλίφ, Μάγιο, Μοντόγια, Φρίντεκ, Χουάνκαρ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Βέλεθ, Ροζ, Νταρίντα, Σιφουέντες, Ζουλ, Μόντσου, Πάρντο, Μανού Γκαρθία, Σίστο, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Ντιαντί, Ζαμόρα, Κουάισον, Μορόν και Φετφατζίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα