Χωρίς Τσάλοφ, Σάστρε και Σορετίρε ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΟΦΗ

Newsroom
ΠΑΟΚ

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ. Εκτός πάγκου θα είναι ο τιμωρημένος Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Τσάλοφ, Σάστρε, Σορετίρε και Μιχαηλίδης.

Πριν προλάβουν να πέσουν οι σφυγμοί από το παιχνίδι με την Πλζεν και το 2-2 που έγινε στις καθυστερήσεις και ενώ αρχικά οι Τσέχοι είχαν κάνει το 0-2, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τους αγώνες του. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα είναι ο ΟΦΗ (21:00).

Ο Ρουμάνος τεχνικός μετά την ποινή 23 ημερών θα απουσιάσει από τον πάγκο της ομάδας του. Εκτός αποστολής θα βρίσκονται και οι Τσάλοφ, Σάστρε, Σορετίρε, Μιχαηλίδης και Τσιφτσής. Όσον αφορά την προπόνηση όπως συνηθίζεται αφιερωμένη στον τομέα της τακτικής και στις στατικές φάσεις, με την ομάδα να δουλεύει και σε φάση άμυνας, αλλά και σε επίθεσης μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Παβλένκα, Βιεϊρίνια , Όττο , Κεντζιόρα , Λόβρεν , Κόλεϊ , Γκόμεζ , Μπάμπα , Μπακαγιόκο , Καμαρά , Σβαμπ , Οζντόεφ , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Τισουντάλι, Μπράντον.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα