Οντουμπάτζο: «Αυτά τα αποτελέσματα πρέπει να μας ενώνουν»

Newsroom
Οντουμπατζο

bet365

Ο ακραίος μπακ της ΑΕΚ, Μόουζες Οντουμπάτζο, μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα στην έδρα του Πανσερραϊκού και τόνισε πως τα αρνητικά αποτελέσματα πρέπει να ενώνουν την ομάδα.

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο ξεκίνησε για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, όμως δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει την ήττα από τα Λιοντάρια. Μετά το παιχνίδι στις Σέρρες ο 31χρονος μπακ δεξιός μπακ μίλησε στην κάμερα της NOVA και τόνισε πως η ομάδα πρέπει να βγει πιο «ενωμένη» από τα αρνητικά αποτελέσματα.

«Δεν εχω πολλα να πω. Είναι αλήθεια ότι απόψε ήταν δύσκολο παιχνίδι, δεν πιάσαμε την απόδοση του θέλαμε και γι’ αυτόν τον κόσμο που μας ακολούθησε εδώ. Ελπίζουμε στο επόμενο παιχνίδι, σε τρεις ημέρες να είμαστε πιο θετικοί και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Είναι αλήθεια πως όταν δεχθήκαμε το γκολ, αν και δεν κατάλαβα αν ήταν πέναλτι ή όχι. Το τσέκαρε ο διαιτητής. Άλλαξε την ψυχολογία του αντιπάλου. Έδωσε τα πάντα ο αντίπαλος και το αποτέλεσμα είναι αυτό που ήρθε.

Σίγουρα όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο αυτά τα αποτελέσματα θα πρέπει να μας ενώσουν μέσα στα αποδυτήρια. Στο τέλος της σεζόν να πούμε ότι τα δώσαμε όλα. Ποδόσφαιρο χωρίς πίεση δεν υπάρχει», είπε ο Οντουμπάτζο.

@Photo credits: INTIME, ΚΑΡΑΜΒΑΛΑΣΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα