Φεράντο: «Οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν τεράστια προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια»

Ο Φεράντο

bet365

Ο Χουάν Φεράντο, ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, εξήρε την προσπάθεια των παικτών του και αναφέρθηκε και στη συνέχεια που θέλει ξεχωριστή προσοχή.

Ο Φεράντο μετά το 1-0 του Πανσερραϊκού με την ΑΕΚ επισήμανε στις δηλώσεις του στη NOVA πώς «οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν τεράστια προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Από το 20ό λεπτό παίζαμε με 10 παίκτες.

Είναι η ημέρα για τους ποδοσφαιριστές μας. Όχι μόνο για αυτούς που ξεκίνησαν αλλά και για αυτούς που ήταν στον πάγκο. Για αυτούς που έμειναν εκτός αποστολής αλλά και για τον κόσμο μας.

Βρισκόμαστε στη ζώνη του υποβιβασμού ακόμη οπότε χρειαζόμαστε ακόμη προσοχή. Έχουμε δει αποτελέσματα όπως τη νίκη του Βόλου ή την ισοπαλία του Λεβαδειακού (με τη Λαμία) ή την ισοπαλία που πήρε ο Λεβαδειακός την προηγούμενη εβδομάδα από τον Ολυμπιακό, οπότε χρειάζεται ακόμη προσοχή».

@Photo credits: eurokinissi, ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα