Βόκολος: «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών»

Newsroom
Ο Λεωνίδας Βόκολος

bet365

Ο τεχνικός της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από την προσπάθεια των παικτών του στο 2-2 με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία.

Η Λαμία πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Λιβαδειά με το 2-2 κόντρα στον Λεβαδειακό με τον Λεωνίδα Βόκολο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια των παικτών του. Αναλυτικά ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Ήταν ένα παιχνίδι πολύ ανοιχτό και ισορροπημένο. Στο τέλος θα μπορούσαμε να πούμε, πως μας αφήνει μία ευχάριστη κατάσταση, έτσι όπως γυρίσαμε το παιχνίδι, αφού προηγηθήκαμε και βρεθήκαμε να χάνουμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Συνεχίζουμε, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Πάντα υπάρχουν πράγματα να βελτιώσεις, ποτέ μία ομάδα δεν είναι έτοιμη, χρειάζεται δουλειά και παιχνίδι με το παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα