Κωνσταντινίδης: «Είμαστε πανέτοιμοι για ΟΦΗ, η ομάδα θα ανταποκριθεί άψογα»

Newsroom
Ο Κωνσταντινίδης

bet365

Ο άμεσος συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου, Παντελής Κωνσταντινίδης, μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στην Τούμπα. -

Ο ΠΑΟΚ μετά τις ισοπαλίες με ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και Βικτόρια Πλζεν στη Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει την Κυριακή (27/10, 21:00) τον ΟΦΗ στην Τούμπα, με στόχο την επιστροφή στις νίκες. Ο άμεσος συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου, Παντελής Κωνσταντινίδης, μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον αγώνα με τους Κρητικούς και αναφέρθηκε τόσο στα τελευταία παιχνίδια των Θεσσαλονικιών, όσο και στην ετοιμότητα της ομάδας του για το ματς με το σύνολο του Μίλαν Ράσταβατς.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντινίδη:

Για το τι έχει κρατήσει από τα ματς με ΑΕΚ και Πλζεν: «Όλα τα ματς είναι δύσκολα και απαιτητικά, το ίδιο και αυτό με τον ΟΦΗ και τα επόμενα. Όσο περνάνε οι αγωνιστικές, οι ομάδες είναι πιο φορμαρισμένες και πιο έτοιμες, βρίσκουν τον ρυθμό τους. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και προσηλωμένος κάθε ομάδα μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα και να χάσεις βαθμούς, οπότε δεν μπορούμε εύκολα να μιλάμε για παιχνίδια που μπορείς να αντιμετωπίζεις με χαλαρότητα γιατί θα το πληρώσεις».

Για την προβληματική εικόνα του ΠΑΟΚ στην πρώτη ώρα του αγώνα με την Πλζεν: «Δεν έχει να κάνει με συγκέντρωση, σίγουρα και ο αντίπαλος παίζει ποδόσφαιρο. Δεν μιλώ για τον συγκεκριμένο ότι έκανε κάτι ιδιαίτερο. Στο πρώτο μέρος κάναμε λάθος τοποθετήσεις και προσωπικά λάθη, σε κάποια σημεία του αγώνα δεν λειτουργήσαμε σωστά και σε εκείνα τα σημεία δεν είχαμε την συγκέντρωση, όχι γενικά στο ματς. Χάσαμε την σωστή ενέργεια και απόφαση σε συγκεκριμένες στιγμές στο ματς και μας στοίχισαν αρκετά. Στο δεύτερο μέρος, πολλά από αυτά λύθηκαν και ήταν άλλη η εικόνα».

Για το σχήμα με δύο επιθετικούς και το αν το σκέφτονται για επόμενα ματς: «Δεν ψάχνουμε κάτι συγκεκριμένο, πολλές φορές πρέπει να σκέφτεσαι τι απαιτεί ο αγώνας και τι απαιτεί η στιγμή. Δεν είναι απαραίτητο πάντα να σκέφτεσαι έναν σχηματισμό, έχει να κάνει με την στιγμή. Ίσως προκύψει στο μέλλον ξανά».

 

Για το ροτέισον: «Είναι θέμα πολλών παραμέτρων. Πώς είναι η ομάδα, τι χρειάζεται μία δεδομένη στιγμή, έχει να κάνει και με τον αντίπαλο που πρέπει να σκεφτεις. Δεν είναι ούτε απόλυτο, ούτε δεδομένο ότι θα γίνεται πάντα ροτέσιον. Αν γίνεται δεν σημαίνει ότι έχουμε πάρα πολλούς παίκτες ή αν δεν γίνεται ότι δεν έχουμε. Κάθε στιγμή να το αναλύουμε αν πρέπει να κάνουμε πολύ, λίγο ή καθόλου»

Για το ματς με τον ΟΦΗ: «Είμαστε πολύ έτοιμοι για το ματς με τον ΟΦΗ, αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που σπανίως θα έρθει στην Τούμπα να κλειστεί, αντίθετα προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει, να βλέπω ομάδες να προσπαθούν να δημιοιυργήσουν για να πάρουν το αποτέλεσμα και όχι να περιμένουν να τους έρθει το αποτέλεσμα. Περιμένουμε ένα παιχνίδι που δεν θα είναι εύκολο, είμαστε πανέτοιμοι, η ομάδα θα ανταποκριθεί άψογα και θα επιδιώξουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα ήθελα να δω ένα παιχνίδι που θα κάνουμε πολύ υψηλές εντάσεις και δεν θα ήθελα να δω ενέργειες που δεν θα έρθουν με σωστή ανάλυση των στιγμών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα