Εντεκάδα Παναθηναϊκού: Οι θέσεις που δείχνουν να έχουν κλειδώσει κι εκείνες που ακόμη «παίζουν»

ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

bet365

Ο Ντιέγκο Αλόνσο φαίνεται να έχει καταλήξει στις περισσότερες επιλογές του στην αρχική ενδεκάδα, όμως υπάρχουν ακόμη κάποιες θέσεις που τον «ταλανίζουν» οι τελικές επιλογές.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (18:00-Cosmote Sport 1) τον Άρη στο ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Superleague σ' ένα παιχνίδι που μπορεί να καθορίσει αρκετά πράγματα αναφορικά με το μέλλον των «πρασίνων».

Κάτι τέτοιο φάνηκε και από τα όσα είπε ο προπονητής της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Τσέλσι και την βαριά ήττα που υπέστη το «τριφύλλι» με 4-1, χαρακτηρίζοντας το ματς κόντρα στους «κίτρινους» ως τελικό.

Ο ίδιος δε είχε δείξει τη σημασία που έδωσε στον συγκεκριμένο αγώνα με το μικρό αυτό ροτέισον που έκανε κόντρα στους Λονρέζους, κρατώντας εκτός παίκτες, όπως ο Ίνγκασον και ο Αράο και βάζοντας ως αλλαγή τον Τετέ και τον Μπακασέτα.

Ο παράγοντας Ουναΐ και οι επιλογές στους εξτρέμ

Ο Ουρουγουανός τεχνικός φαίνεται πως έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του τις περισσότερες επιλογές για την αρχική του ενδεκάδα, ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες δεύτερες σκέψεις για κάποιες απ' αυτές.

Ο Ντραγκόφσκι θα βρίσκεται δεδομένα κάτω από την εστία του Παναθηναϊκού ενώ μπροστά του ο Ίνγκασον θα επιστρέψει στο πλευρό του Γεντβάι. Στα δύο άκρα της άμυνας, ο Μλαντένοβιτς θα είναι στα αριστερά, αφού τελικά η αλλαγή που ζήτησε κόντρα στην Τσέλσι οφειλόταν σε κράμπες και όχι κάτι πιο σοβαρό ενώ στο δεξί άκρο φαίνεται πως θα έχουμε την επανεμφάνιση του Βαγιαννίδη ως βασικού.

Στην μεσαία γραμμή ο Αράο που δεν μπήκε καθόλου στο παιχνίδι της Πέμπτης θα επιστρέψει στο «6», ο Τσέριν θα παραμείνει στο «8» ενώ στον τρίτο της.. παρέας υπάρχει το πρώτο δίλημμα στο μυαλό του Αλόνσο. Ο Ουρουγουανός τεχνικός είναι ανάμεσα στις επιλογές των Μπακασέτα και Ουναΐ για την θέση, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα εξαιτίας του μικρού χρόνου συμμετοχής του στον αγώνα με την Τσέλσι.

Στα «φτερά» ο Τετέ και ο Πελίστρι αποτελούν τα μεγάλα φαβορί για την αρχική ενδεκάδα. Ο πρώτος δεν ξεκίνησε στο ματς με την Τσέλσι για να είναι πιο ξεκουράστος για το παιχνίδι με του «κίτρινους» και ο δεύτερος είχε καλό πρόσωπο, τηρουμένων πάντα των αναλογιών, στον αγώνα με τους Άγγλους και γι' αυτό ο Αλόνσο είναι πιθανό να τον εμπιστευτεί ξανά. Βέβαια, υπάρχει πάντα και ο Τζούρισιτς που περιμένει στην... γωνία για μία θέση στο αρχικό σχήμα.

Στην κορυφή της επίθεσης, από την στιγμή που και ο Σπόραρ έμεινε εκτός αποστολής, θα ξεκινήσει ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, μιας και ο Αλόνσο δεν θα θελήσει να ρισκάρει ξεκινώντας τον Ιωαννίδη, αφού έχεις μόλις μία ολόκληρη προπόνηση, αφότου επανήλθε από την θλάση, που τον ταλαιπωρούσε.

@Photo credits: INTIME, ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα