Μοναστηρλής: «Μου αρέσει ο Κουρτουά, κίνητρο να δουλεύεις με τον Κοτάρσκι»

Μοναστηρλής: «Μου αρέσει ο Κουρτουά, κίνητρο να δουλεύεις με τον Κοτάρσκι»

Newsroom
monastirlis_eurokinisi.jpg

bet365

Ο νεαρός πορτιέρε Δημήτρης Μοναστηρλής αναφέρθηκε στα όνειρά του και παράλληλα για τον ΠΑΟΚ της τρέχουσας σεζόν.

Για τον ίδιο αλλά φυσικά και τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Δημήτρης Μοναστηρλής στη NOVA, όπου ο 20χρονος γκολκίπερ αναφέρθηκε και στα όνειρα που έχει ως ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά τα όσα είπε

«Μέσα στην εβδομάδα παλεύουμε να είμαστε έτοιμοι για όλα τα παιχνίδια. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο. Όλα τα παιδιά δίνουν το 100% των δυνάμεών τους και πάντα παίζουμε με στόχο τη νίκη».

Για τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με ΑΕΚ και Βικτόρια Πλζεν: «Και στα δύο παιχνίδια πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Στόχος μας ήταν μόνο η νίκη. Υπήρχε αντίδραση και πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό ότι τη βρήκαμε».

Για το πότε αποφάσισε να γίνει τερματοφύλακας: «Από πολύ μικρή ηλικία. Ήταν και ο πατέρας μου τερματοφύλακας. Τον έβλεπα να έρχεται στο σπίτι με τα γάντια, τον είχα ως είδωλο, τον θαύμαζα και από τότε ήθελα να γίνω τερματοφύλακας. Όπως και έγινε, από όταν ξεκίνησα να παίζω σε ηλικία 5-6 ετών. Μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη θέση. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη θέση. Ένας τερματοφύλακας μπορεί να αλλάξει όλο το παιχνίδι είτε με μια απόκρουση που θα κάνει είτε με κάτι που θα πει στους συμπαίκτες του. Σίγουρα υπάρχει πολλή πίεση όταν είσαι τερματοφύλακας, αλλά μ’ αρέσει αυτό».

 

Για το πρότυπό του: «Μου αρέσει πολύ ο Κουρτουά».

Για τη συνεργασία με Κοτάρσκι και Παβλένκα: «Τον Γίρι τον γνώρισα πρόσφατα, οπότε θα μιλήσω περισσότερο για τον Ντομ. Τον ήξερα από όταν ήμουν στην ακαδημία. Από την αρχή που τον είδα τον κοιτούσα με θαυμασμό γιατί είναι ένας πολύ καλύτερος τερματοφύλακας. Όταν έχει την ευκαιρία να δουλεύεις με τέτοιους τερματοφύλακες προσπαθείς να κάνεις στην προπόνηση ότι κάνουν και αυτοί. Είναι πολύ μεγάλο κίνητρο να δουλεύεις με τέτοιους τερματοφύλακες. Είναι πολύ καλά παιδιά και οι δυο και προσπαθούν να μας πουν πράγματα και να μας βοηθήσουν, γεγονός που είναι πολύ σημαντικό».

Για τους Έλληνες τερματοφύλακες: «Ειδικά τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο ακαδημιών γίνεται πολύ καλή δουλειά. Υπάρχουν πολύ καλοί τερματοφύλακες, υπάρχει ταλέντο και θεωρώ ότι πρέπει να δοθούν ευκαιρίες σε Έλληνες τερματοφύλακες».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Ξέρουμε ότι είναι μια καλή ομάδα. Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Εμείς κοιτάμε πρώτα τον εαυτό μας, τι θα κάνουμε εμείς στο παιχνίδι και πρώτος στόχος μας είναι η νίκη. Δε σκεφτόμαστε τίποτα άλλο».

@Photo credits: eurokinissi, ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα