Παντελίδης: «Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ, πρέπει να είμαστε ταπεινοί»

Newsroom
Παντελιδης

bet365

Οι δηλώσεις του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Σάββα Παντελίδη, μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο Σάββας Παντελίδης νίκησε για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Ολυμπιακό και πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο στη δεύτερη θητεία του στον Αστέρα AKTOR. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη των Αρκάδων με 1-0 και στάθηκε στο γρήγορο γκολ, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι ταπεινή.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε στο γήπεδο μας γιατί είχαμε να το κάνουμε από τον Γενάρη κάτι που είχε συμβεί και την προηγούμενη φορά που είχα έρθει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μας βοήθησε το γκολ που πετύχαμε σχετικά νωρίς, με πάρα πολλές φάσεις και ο Ολυμπιακός κι εμείς, θα μπορούσε να είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα, αυτό είναι δεδομένο.

Εκμεταλλευτήκαμε και τις αλλαγές και την κόπωση που έχει ο Ολυμπιακός αλλά πάνω απ’ όλα τα παιδιά έκαναν πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια χωρίς να θέλξουμε ίσως με το ποδόσφαιρο που παίξαμε γιατί από το 65’ και μετά ήμασταν πολύ πίσω. Είναι πολύ σημαντική νίκη με την ομάδα μας. Θα ήθελα από την ομάδα να είναι λίγο πιο επιθετική, αυτό ούτε εύκολο είναι, ούτε γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη αλλά τα αποτελέσματα βοηθάνε γιατί μας δίνουν ψυχολογία. Εμείς θα παραμείνουμε ταπεινοί και θα κοιτάξουμε την επόμενη εβδομάδα να είμαστε ακόμα καλύτεροι», είπε ο έμπειρος προπονητής του Αστέρα AKTOR.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα