Ολυμπιακός: Σοκ με τον Γιαζίτζι με φόβο για ρήξη χιαστού!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Γιαζίτζι

bet365

Τεράστια ατυχία με τον Τούρκο μεσοεπιθετικό με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για φόβους για πολύ σοβαρό τραυματισμό στον αγώνα της Τρίπολης.

Ο κόουτς Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μιλώντας για τον Γιαζίτζι μετά το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη ανέφερε στις τηλεοπτικές του δηλώσεις ότι επρόκειτο για ένα χτύπημα στο γόνατο. Στη συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός τεχνικός τόνισε (μετά το 1-0 των Αρκάδων σε βάρος της ομάδας του) πώς μπορεί να είναι κάτι σοβαρό.

Σε πρώτη φάση υπάρχουν σοβαροί φόβοι για μεγάλη ζημιά με ρήξη χιαστού για τον Τούρκο διεθνή μεσοεπιθετικό. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά - λογικά - μέχρι αύριο Δευτέρα, οπότε και ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα κάνει εξετάσεις, μέσα από τις οποίες θα προκύψει και η επιβεβαίωση της κατάστασής του. Ο ίδιος πάντως αποχώρησε σχεδόν κλαίγοντας από τον αγωνιστικό χώρο μετά το πρόβλημα στο γόνατό του.

@Photo credits: INTIME, INTIME / ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα