Αλόνσο: «Ξανά άδικο το ποδόσφαιρο μαζί μας» (vid)

Newsroom
Ο Ντιέγκο Αλόνσο

bet365

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο ανέφερε μετά το 1-1 με τον Άρη στο ΟΑΚΑ πως το ποδόσφαιρο ήταν ξανά άδικο προς την ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός παρότι ήταν βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη με τον Άρη, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ντιέγκο Αλόνσο μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Χάσαμε δυο βαθμούς, προηγηθήκαμε και είχαμε σαφείς δυνατότητες για να σκοράρουμε και δεύτερο τέρμα, όμως και μετά το 1-1 είχαμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Ήταν ξανά άδικο το ποδόσφαιρο μαζί μας. Αδιαμφισβήτητα έχουμε μια κρίση γιατί δεν νικάμε τα ματς που αξίζουμε, αλλά συνεχίζοντας να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο, όπως με ΟΦΗ και Ολυμπιακό θα μπορούμε να κερδίσουμε και άλλους αγώνες. Φυσικά θα είμαστε εμείς που θα καθορίσουμε το πρωτάθλημα. »

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα