Μάντζιος: «Μας αρέσει η κορυφή, δείξαμε χαρακτήρα σαν ομάδα»

Μάντζιος: «Μας αρέσει η κορυφή, δείξαμε χαρακτήρα σαν ομάδα»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Μάντζιος

bet365

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε κυρίως στην αντίδραση της ομάδας του στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας υποστηρίζοντας ότι ο χαρακτήρας αυτής κάλυψε το ότι δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση.

Μιλώντας στα κανάλια COSMOTE, ο Άκης Μάντζιος υποστήριξε αρχικά ότι… «είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο δεν είχαμε την καλύτερη εμφάνισή μας συγκριτικά με τα προηγούμενα. Βρήκαμε όμως τον τρόπο να απαντήσουμε το γκολ που πέτυχε ο Παναθηναϊκός και στην πίεση που μας άσκησε. Βρήκαμε τα πατήματά μας κι αν στο τέλος ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα ή προσπάθεια, θα μπορούσαμε να είχαμε διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Συνολικά η ομάδα έδειξε τον χαρακτήρα της σ’ ένα παιχνίδι όπου δεν κάναμε την καλύτερη εμφάνισή μας και απέναντι σ’ έναν ποιοτικό αντίπαλο».

Ο 55χρονος τεχνικός ρωτήθηκε για τις παρεμβάσεις του στη διάρκεια του αγώνα και απάντησε πως «μας βοήθησαν οι αλλαγές στο να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε αποτέλεσμα».

Σχετικά με το ότι ο Άρης αυτή τη στιγμή είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, είπε: «Μας αρέσει που είμαστε στην κορυφή αλλά όπως είπα και πριν από τον αποψινό αγώνα, δεν αλλάζει το μυαλό μας και η συμπεριφορά μας όπως και ο τρόπος δουλειάς μας. Είναι νωρίς ακόμη, το Πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και σε κάθε παιχνίδι μας ενδιαφέρει να δούμε τι κάνουμε και τι όχι προς την κατεύθυνση της βελτίωσης».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα