Μάντζιος: «Κανείς δεν μας χάρισε αλλά εμείς το καταφέραμε»

Μάντζιος: «Κανείς δεν μας χάρισε αλλά εμείς το καταφέραμε»

Ο Μάντζιος

bet365

Ο Άκης Μάντζιος μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικά με τις αποφάσεις του στη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό αλλά και για το πώς αντιμετωπίζεται πλέον ο Άρης από την κοινωνία του ποδοσφαίρου.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Άρη παραδέχθηκε ότι «η απόδοσή μας δεν ήταν ίδια με αντίστοιχες άλλων αγώνων αλλά είναι ένα αποτέλεσμα που μας κρατάει ψηλά. Ακόμη και χωρίς την καλύτερη εικόνα μας, μας ικανοποιεί ο βαθμός». Μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικά με κάποια στοιχεία που περίμενε να δει από την ομάδα του. «Δεν είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας. Ξεκινάμε από εκεί. Δεν είχαμε επιθετικότητα και ένταση. Ειδικά στο πρώτο μέρος είχαμε μεγάλες αποστάσεις και αυτό δημιουργούσε πρόβλημα», είπε και ρωτήθηκε για την ενεργοποίηση του Κίκε Σαβέριο έπειτα από ένα διάστημα κατά το οποίο ο 24χρονος ήταν απόλυτα αδρανής.

«Αυτή την περίοδο υπάρχει όλο το γκρουπ και πρέπει να παίρνουμε δύσκολες αποφάσεις. Παιδιά τα οποία πέρυσι ήταν βασικοί και φέτος είναι εκτός αποστολής. Είναι δύσκολο αλλά μιλήσαμε με τα παιδιά και τους είπαμε ότι όλοι υπολογίζονται. Υπάρχουν κάποιες σκληρές αποφάσεις. Ο Κίκε βοήθησε και ήταν αρκετά καλή η παρουσία. Θα έρθουν και οι υπόλοιποι να παίξουν. Θα τους χρειαστούμε όλους τους παίκτες», είπε κι εκεί ρωτήθηκε για τον σεβασμό που έχει κερδίσει ο Άρης από την ποδοσφαιρική κοινωνία.

«Νομίζω μας βλέπουν διαφορετικά και το καταφέραμε μόνοι μας. Δεν μας το χάρισε κανένας. Το καταφέραμε με τη δουλειά μας, με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια. Είναι πολύ νωρίς. Πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο σκεπτικό. Μας αρέσει που είμαστε ψηλά αλλά υπάρχει δρόμος και οφείλουμε να είμαστε προσγειωμένοι. Να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε στα επόμενα παιχνίδια».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα