Χουάνκαρ: «Ξεχωριστό παιχνίδι για μένα, δείξαμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε στόχους»

Χουάνκαρ: «Ξεχωριστό παιχνίδι για μένα, δείξαμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε στόχους»

Newsroom
Ο Χουάνκαρ

bet365

Ο Ισπανός Χουάνκαρ επέστρεψε ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και παραδέχθηκε την ιδιαιτερότητα της περίστασης τονίζοντας επίσης ότι ο Άρης θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι περισσότερο από τον έναν βαθμό.

Ο έμπειρος αριστερός full back χρησιμοποιήθηκε στα μέσα του δεύτερου μέρους και με δηλώσεις του μετά τον αγώνα παραδέχθηκε ότι… «ήταν ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι στο οποίο αμυνθήκαμε παραπάνω απ’ ότι έπρεπε στην αρχή κι αυτό δεν μας βγήκε σε καλό. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο επιθετικά, ισορροπήσαμε στο παιχνίδι και μετά την ισοφάριση θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμη ένα γκολ».

Ο Χουάνκαρ παραδέχθηκε ότι… «για μένα ήταν ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Γνωρίζω την αγάπη του κόσμου κι αυτή έκανε ξεχωριστή τη βραδιά για μένα», καθώς χειροκροτήθηκε από τους φίλους του Παναθηναϊκού. Ερωτηθείς για τον αγωνιστικό ρόλο του απάντησε: «Ως χαρακτήρας είμαι μαχητής και λατρεύω τον ανταγωνισμό. Πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός σε μια ομάδα όπως επίσης και να κοιτάμε ψηλά. Η ομάδα είναι καλή και πρέπει να διεκδικήσει υψηλούς στόχους».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα