Athens Kallithea - Ατρόμητος: Το πέναλτι των γηπεδούχων που πήρε πίσω το VAR και το γκολ του Μπάκου που ακυρώθηκε για οφσάιντ (vid)

Newsroom
Ο Πολυχρόνης στο Athens Kallithea - Ατρόμητος

bet365

Στο 15' η Athens Kallithea κέρδισε πέναλτι, ωστόσο ο Πολυχρόνης κλήθηκε για on field review και άλλαξε την αρχική του απόφαση, ενώ στο 36' ο Ατρόμητος σκόραρε με τον Μπάκου αλλά το τέρμα δεν μέτρησε καθώς βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Ο Χάνουσεκ σέντραρε, ο Ουλντρίκις πήρε την κεφαλιά και ο Πολυχρόνης έδειξε την άσπρη βούλα για χέρι του Μανσούρ. Ο Σιδηρόπουλος κάλεσε τον Πολυχρόνη στο VAR για να τσεκάρει τη φάση και ο τελευταίος μετά τον έλεγχο πήρε πίσω την αρχική του απόφαση. Από το replay φάνηκε πως η μπάλα είχε βρει στο κεφάλι του στόπερ του Ατρόμητου.

Στο 36' ο Μπάκου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με εξ επαφής κεφαλιά, όμως το γκολ δεν μέτρησε με τον βοηθό να σηκώνει τη σημαία για οφσάιντ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα