Athens Kallithea-Ατρόμητος: Σε 11’ οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια και οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ (vids)

Newsroom
mansour eurokinisi

bet365

Η Athens Kallithea είδε από το 43’ ως το 45’-4’ τις προσπάθειες των Χάνσουσεκ, Μιρέν να σταματούν στα δοκάρια του Χουτεσιώτη και ενδιάμεσα (45’) ο Ατρόμητος βρήκε γκολ με τον Μανσούρ.

Με υπέρ του σκορ 1-0 πήγε ο Ατρόμητος στα αποδυτήρια, για την ανάπαυλα της αναμέτρησής του με την Athens Kallithea όπου λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου… έσπασαν καρδιές.

Από το 43’ και μέχρι το 45’-4’ όπου ο ρέφερι σφύριξε τη λήξη του είδαμε δύο δοκάρια από την πλευρά των γηπεδούχων και ένα γκολ από εκείνη των φιλοξενουμένων, κάτι που τους επέτρεψε να πάρουν το προβάδισμα.

Αρχικά (43’) ήταν ο Χάνουσεκ που σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Χουτεσιώτη, όταν μετά από λάθος του Κίνι ο Βαλμπουενά έκλεψε την μπάλα, έβγαλε ωραία σέντρα, ο Τσέχος μπακ πήρε την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε δίχτυα.

Οτι δηλαδή έπραξε ο Μανσούρ των Περιστεριωτών αμέσως μετά (45’), όταν «νίκησε» τους πάντες στον αέρα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μίχορλ και «έγραψε» το 1-0.

 

Που παρέμεινε ως το τέλος του πρώτου μισού παρότι οι γηπεδούχοι «φλέρταραν» με την ισοφάριση στο 45’-4’ και ουσιαστικά στην τελευταία του φάση, όταν μετά από πρώτη κεφαλιά του Ντιμπά ο Μιρέν πήρε τη δεύτερη, αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από το δεξί δοκάρι του Χουτεσιώτη, στον οποίο αμέσως μετά έγινε και φάουλ.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα