Κωνσταντινίδης: «Έπρεπε να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς»

Newsroom
Παντελής

bet365

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης στάθηκε στις ευκαιρίες που είχε ο ΠΑΟΚ μετά το 1-0 για να τελειώσει το παιχνίδι, με συνέπεια να χάσει από τον ΟΦΗ με 2-1.

Ο ΠΑΟΚ παρότι προηγήθηκε με γκολάρα του Ντεσπόντοφ, γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον ΟΦΗ. Μετά το τέλος του αγώνα ο Παντελής Κωνσταντινίδης μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Είχαμε αρκετές πιθανότητες να τελειώσουμε το παιχνίδι με τρεις, τέσσερις ευκαιρίες για να κάνουμε το 2-0, αλλά δεν το κάναμε.

Ισοφαριστήκαμε από μια φάση που δημιούργησε ο ΟΦΗ και μετά χάλασε όλη η εικόνα. Έπρεπε να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς».

Για την απουσία του Λουτσέσκου από τον πάγκο της ομάδας λόγω τιμωρίας: «Όταν λείπει ο προπονητής από τον πάγκο φυσικά όλα είναι διαφορετικά».

Για την συνέχεια: «Δε σημαίνει τίποτα αυτό το αποτέλεσμα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια έως το φινάλε. Πολλοί βαθμοί που θα κερδηθούν ή θα χαθούν. Εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει στα επόμενα ματς».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα