Φούντας: «Μεγάλη νίκη για εμάς, αλλά πρέπει να μείνουμε ταπεινοί»

Newsroom
Ο Φούντας

bet365

Για μεγάλη νίκη έκανε λόγο ο Ταξιάρχης Φούντας μιλώντας για το 1-2 του ΟΦΗ μέσα στη Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας ωστόσο πως πρέπει όλοι να μείνουν ταπεινοί.

Ένας εξαιρετικός ΟΦΗ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να φύγει με νίκη από τη Τούμπα επικρατώντας με 2-1 του ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος του αγώνα ο Ταξιάρχης Φούντας μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Αυτό που λέω σε όλους είναι πως σε τέτοια παιχνίδια μόνο να κερδίσεις πράγματα από αυτά μπορείς. Εκτός από βαθμούς κερδίζεις κι άλλα πράγματα. Είναι μία μεγάλη νίκη για εμάς η σημερινή εκτός όλων των άλλων. Τα δώσαμε όλα και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι γιατί είναι σημαντικό για εμάς και πρέπει να το κερδίσουμε. Είμαστε μια ομάδα που δουλεύουμε και ακόμα και όταν πιεζόμαστε έχουμε τρόπο να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι χωρίς απλώς να απομακρύνουμε την μπάλα. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Μας δίνει ψυχολογία αυτή η νίκη. Σήμερα είχαμε χώρους να εκμεταλλευτούμε περιμένοντας τον αντίπαλο. Το εκμεταλλευτήκαμε και κερδίσαμε και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό».

Για το γεγονός πως κανείς από το big-5 δεν κέρδισε αυτή την αγωνιστική: «Κάθε ομάδα παίζει για να κερδίσει. Σημασία έχει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για την επιστροφή του στον ΟΦΗ: «Ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα για την οικογένειά μου, ο ΟΦΗ μου έδωσε κίνητρο και ευχαριστιέμαι πολύ το ποδόσφαιρο εδώ. Είμαι χαρούμενος γιατί είναι χαρούμενη οικογένειά μου με αυτό».

Για το αν είναι στόχος του ΟΦΗ ένας τελικός κυπέλλου: «Θέλουμε να έχουμε μια καλή πορεία στο κύπελλο. Δεν μπορώ να πω θα πάμε να το κατακτήσουμε. Αλλά σίγουρα δεν παίζουμε μόνοι μας και δεν είναι κάτι εύκολο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα