Σβαμπ: «Ανεξήγητο το πώς ήρθε η ήττα, μας αφήνει άφωνους»

Ο Σβαμπ

bet365

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και έμπειρος χαφ, Στέφαν Σβαμπ, μίλησε για την ήττα του Δικεφάλου του Βορρά με σκορ 2-1 από την ομάδα του ΟΦΗ.

Ο Σβαμπ στις δηλώσεις του μετά το ΠΑΟΚ - ΟΦΗ (1-2) υπογράμμισε: «Ανεξήγητο το πώς ήρθε η ήττα. Τα κάναμε όλα τέλεια όπως έπρεπε, αλλά ακόμα και αν δεν ερχόταν το 2-0 έπρεπε να αμυνθούμε για να μη δεχτούμε δύο γκολ.

Μας αφήνει άφωνους. Πρέπει να βελτιωθούμε. Μπήκαμε σωστά από το πρώτο λεπτό. Έως το 75' δεν απειληθήκαμε. Πετύχαμε πρώτοι γκολ αλλά δεν... καθαρίσαμε το ματς όπως θα έπρεπε.

Δεν είναι έλλειψη συγκέντρωσης ή κινήτρου. Έπρεπε να ήμασταν κυνικοί. Πρέπει να το μελετήσουμε και να το διορθώσουμε. Η επίθεση μας είναι η καλύτερη στο πρωτάθλημα, αλλά δεν είμαστε τόσο αποτελεσματικοί όσο πέρσι. Το βλέπουμε και στα ματς με τον Άρη και την Στεάουα που είχαμε πολλές ευκαιρίες.

Δεν γίνεται να δεχόμαστε δύο γκολ από τον ΟΦΗ μέσα στο γήπεδο μας. Έπρεπε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα. Πρέπει να δουλέψουμε και σε επίθεση και σε άμυνα. Ξέρουμε τι αποτελέσματα φέρνουν οι άλλες ομάδες αλλά εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας και όχι τι κάνουν οι άλλοι. Δεν πρέπει να μας επηρεάζει αυτό.

 

Δεν είναι καλά τα αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό και το ξέρουμε. Πρέπει να δούμε την εικόνα μας στον αγωνιστικό χώρο και τη βαθμολογική μας συγκομιδή».

@Photo credits: eurokinissi, ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα