Λόβρεν: «Δεν έφταιγε που έλειπε ο Λουτσέσκου, αλλά η δική μας συνέπεια»

Newsroom
Ο Ντέγιαν Λόβρεν

bet365

Στην έλλειψη συγκέντρωσης, αλλά και στο ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε συνέπεια στο παιχνίδι, απέδωσε την ήττα από τον ΟΦΗ ο κεντρικός αμυντικός των «ασπρόμαυρων», Ντέγιαν Λόβρεν.

Παρότι προηγήθηκε στο σκορ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ με 2-1. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ντέγιαν Λόβρεν μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για το τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι: «Είναι έλλειψη συγκέντρωσης στην επίθεση και στην άμυνα. Είναι κάτι που διορθώνεται δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Δουλεύουμε στις προπονήσεις και πρέπει να δίνουμε το 100% στους αγώνες, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να το διορθώσουμε. Είμαστε 25 ενεργοί παίκτες και όταν παίρνουμε την ευκαιρία μας, πρέπει να είμαστε στο 100% συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε την δουλειά».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά soft στην άμυνα και δέχεται εύκολα γκολ: «Είμαστε soft, απλά στις λάθος στιγμές του παιχνιδιού, σε κάθε στιγμή πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να το διορθώσουμε».

Για το αν υπήρξε πρόβλημα που ο Λουτσέσκου δεν ήταν στον πάγκο: «Όχι, μας προετοίμασε κατάλληλα, απλά είχε να κάνει με την δική μας συνέπεια στο γήπεδο».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα