Γκαρσία: «Δεν αξίζαμε τις τρεις ήττες, ο θρίαμβος αυτός είναι για όλο τον οργανισμό»

Γκαρσία: «Δεν αξίζαμε τις τρεις ήττες, ο θρίαμβος αυτός είναι για όλο τον οργανισμό»

Newsroom
Pablo garcia

bet365

Οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη του Ατρομήτου επί της Athens Kallithea στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Ατρόμητος μετά τις ήττες από Ολυμπιακό, Βόλο και Παναιτωλικό επέστρεψε στα τρίποντα, καθώς υπέταξε την Athens Kallithea στη Λεωφόρο με 3-0. Μετά το παιχνίδι του «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και τόνισε πως η ομάδα του δεν άξιζε τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα που είχε.

«Φαίνεται, είναι ξεκάθαρο ότι το Πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Η ομάδα προερχόταν από τρεις ήττες, αλλά δεν άξιζε αυτές τις τρεις ήττες. Για παράδειγμα απέναντι στον Βόλο μπορούσαμε εύκολα να πάρουμε το ματς. Ο Σιδηρόπουλος θεωρώ ότι έκανε λάθος και τον τιμώρησαν. Η ομάδα μέχρι τότε έπαιζε πολύ καλά. Σήμερα η ομάδα έκανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δεν είναι εύκολο όταν τα πράγματα είναι εναντίον σου να τα διορθώσεις ποδοσφαιρικά. Σίγουρα κι εγώ έχω κάνει κάποια λάθη.

Προσπαθούμε τους ποδοσφαιριστές μας να τους έχουμε πολύ δυνατούς, όπως ήταν σήμερα. Ο θρίαμβος είναι δικός τους. Είναι για όλο τον οργανισμό, για τον κύριο Αγγελόπουλο, τον πρόεδρο, που όλοι αυτοί δίνουν μεγάλη ώθηση στην ομάδα. Αλλά πάνω απ' όλα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε κι από αύριο αυτό θα κάνουμε. Χρόνια πολλά σε όλη την Ελλάδα για αύριο», ανέφερε ο Ουρουγουανός τεχνικός.

@Photo credits: INTIME, ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα