ΟΦΗ: Ο Σαλσέδο είχε 12 επαφές σε 161 δευτερόλεπτα, όπου πέτυχε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ!

ΟΦΗ: Ο Σαλσέδο είχε 12 επαφές σε 161 δευτερόλεπτα, όπου πέτυχε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ!

Γιώργος Ντυμένος
salcedo_eurokinisi.jpg

bet365

Ο ΟΦΗ έφτασε σε μία μεγάλη νίκη στη Θεσσαλονίκη, όπου σε λιγότερα από τρία λεπτά «γύρισε» με «πρωταγωνιστή» τον Εντι Σαλσέδο το παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ και κέρδισε 2-1.

Λένε - και δικαίως - πως η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή και αυτόματα το χθεσινό (27/10) 2-1 του ΟΦΗ στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ αποκτά μεγαλύτερο credit, με γνώμονα το όνομα και το μέγεθος των γηπεδούχων.

Πόσο δε με γνώμονα πως οι Κρητικοί έφτασαν στη νίκη με ανατροπή απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδος, όταν σε λιγότερα από τρία λεπτά κατάφεραν να βρουν δις δίχτυα και να φτάσουν σε μία εκκωφαντική επιτυχία.

Μεγάλος τους πρωταγωνιστής ήταν Εντι Σαλσέδο, ο οποίος ήταν «μέσα» και στα δύο τους τέρματα και ο 22χρονος ξεδίπλωσε, εντός των τεσσάρων γραμμών, τις δημιουργικές αλλά και εκτελεστικές του περγαμηνές.

Τα γκολ που «γύρισαν» το ματς για τον ΟΦΗ σημειώθηκαν σε χρονική απόσταση μόλις 161 δευτερολέπτων (!) και σε αυτό το διάστημα ο νεαρός στράικερ σημείωσε το ένα και έδωσε την ασίστ για το άλλο, σε αθροιστικά 12 επαφές του με την μπάλα!

 

Το «κρεσέντο» του ξεκίνησε στο 76’:06’’, όταν ο Μπόρχα Γκονζάλεθ εκτέλεσε για εκείνον το πλάγιο, ο Σαλσέδο αμέσως έπαιξε με τη μία ξανά για τον Ισπανό μπακ που εκ νέου του έδωσε και με μία εξαιρετική ατομική ενέργεια απέφυγε όποιον αντίπαλο βρέθηκε μπροστά του και έκανε την παράλληλη για τον Ταξιάρχη Φούντα που ισοφάρισε σε 1-1 με πλασέ.

ΦΔΦΣ

Ετσι «βγήκαν» οι πρώτες του έξι επαφές, αφού στην κούρσα του για την ασίστ που ολοκληρώθηκε ισάριθμα δεύτερα ύστερα (76’:12’’) πραγματοποίησε πέντε, plus εκείνης της επαναφοράς για τον συμπαίκτη του.

ΓΦΣ

Λίγο αργότερα ήταν ο ίδιος που κούνησε πλεκτό και διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό αποτέλεσμα, σε μία φάση όπου εκ νέου δήλωσε «παρών» από την αρχή ως το τέλος της.

Μετά τη σέντρα που έκαναν οι γηπεδούχοι ο Γκονζάλεθ ανέκτησε στο 77':37’’ την κατοχή και πάσαρε άμεσα κάθετα για εκείνον, που με πέντε επαφές κουβάλησε μερικά μέτρα την μπάλα και έπαιξε για τον Λέβαν Σενγκέλια που κέρδισε φάουλ σε πλάγια θέση.

Ο Γεωργιανός «χτύπησε» το στατικό και Ιταλός στράικερ πήρε στο 78':47'' «ριμπάουντ» και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

GF

Ετσι από το 76’:06’’ ως το 78’:47’’ όπου μάλιστα υπήρξαν και διακοπές (πανηγυρισμοί για το 1-1 και αμέσως μετά το φάουλ στον Σενγκέλια), ο Σαλσέδο έκανε 12 επαφές και μέσω αυτών σημείωσε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα