ΠΑΟΚ: Την Τρίτη (29/10) η εκδίκαση της έφεσης για Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Την Τρίτη (29/10) η εκδίκαση της έφεσης για Λουτσέσκου

Newsroom
«Λουτσέσκου και Ρενάρ οι υποψήφιοι για την εθνική της Σαουδικής Αραβίας»

bet365

Το απόγευμα της Τρίτης (29/10) έχει οριστεί η εκδίκαση της έφεσης που έχουν καταθέσει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για την ποινή των 23 ημερών στον Ραζβάν Λουτσέσκου. – Την ίδια ημέρα και η εκδίκαση στη ΔΕΑΒ.

O ΠΑΟΚ χωρίς τον τιμωρημένο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον ΟΦΗ μέσα στην Τούμπα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

O Ρουμάνος προπονητής παρακολούθησε την αναμέτρηση από τα… «ορεινά» της Τούμπας και τα VIP’s του 4ου ορόφου, καθώς δεν είχε δικαίωμα να βρίσκεται εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά ούτε και στην συνέντευξη Τύπου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα περιμένει να μάθει το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης (29/10) το αποτέλεσμα της έφεσης, καθώς στις 16.00 έχει οριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον της δευτεροβάθμιας επιτροπής εφέσεων.

Επίσης, το πρωί της Τρίτης (29/10), θα υπάρξει εκδίκαση και από την ΔΕΑΒ που κάλεσε σε απολογία ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και πέντε φυσικά πρόσωπα, μεταξύ αυτών και ο Ρουμάνος τεχνικός, για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα