Stoiximan Super League: Γκουγκεσασβίλι και Τσιντώτας «κατέβασαν ρολά» απέναντι σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό

123

bet365

Οι Λούκα Γκουγκεσασβίλι και Παναγιώτης Τσιντώτας έκαναν παιχνίδια καριέρας απέναντι σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό και οδήγησαν τον Πανσερραϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα, σε δύο μεγάλες νίκες στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Με πολλές εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που έκλεισε μια αγωνιστική γεμάτη με εκπλήξεις, στην οποία καμία ομάδα από το «Big-5» δεν κατάφερε να φτάσει σε νίκη, με τους Κρητικούς να επικρατούν απέναντι στον ΠΑΟΚ με 2-1 στην Τούμπα.

Τη δική του μεγάλη νίκη απέναντι σε ομάδα του «Big-5» έκανε το βράδυ του Σαββάτου ο Πανσερραϊκός που κατάφερε να επικρατήσει της ΑΕΚ με 1-0, παρότι έπαιξε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με παίκτη λιγότερο. Αντίστοιχα μεγάλη νίκη πέτυχε και ο Αστέρας AKTOR την Κυριακή, επικρατώντας κόντρα στον Ολυμπιακό επίσης με 1-0.

Καταλυτικό ρόλο και στις δύο αναμετρήσεις είχαν οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων της επαρχίας. Τόσο ο Λούκα Γκουγκεσασβίλι όσο και ο Παναγιώτης Τσιντώτας, «κατέβασαν ρολά» απέναντι σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό και ξεχώρισαν στην 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο «κέρβερος» Λούκα και ο ανίκητος Τσιντώτας

Την κορυφαία εμφάνιση με τη φανέλα του Πανσερραϊκού πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου στις Σέρρες απέναντι στην ΑΕΚ ο Λούκα Γκουγκεσασβίλι. Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας «φώναξε»... παρών όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του και σταμάτησε όλες τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της Ένωσης που βρήκαν στόχο στην εστία.

 

Σύμφωνα με το Wyscout, ο κίπερ των «λιονταριών» χρειάστηκε να επέμβει σε τέσσερα σουτ που βρήκαν στόχο στην εστία, σταματώντας όλες τις προσπάθειες των «κιτρινόμαυρων». Η ΑΕΚ είχε 1,35 xGoals στο παιχνίδι αυτό, με τον Γκουγκεσασβίλι να λέει «όχι» στους «κιτρινόμαυρους», με την προσπάθεια του Έρικ Λαμέλα στο πρώτο μέρος να συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

Στα ίδια επίπεδα κινήθηκε και ο Παναγιώτης Τσιντώτας. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έκανε το δικό του μεγάλο παιχνίδι στην Τρίπολη και διατήρησε το clean sheet στη δική του εστία απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Τσιντώτας έκανε ένα από τα κορυφαία του παιχνίδια με τη φανέλα του Αστέρα AKTOR, καθώς χρειάστηκε να επέμβει σε πέντε σουτ των «ερυθρολεύκων» που βρήκαν στόχο στην εστία.

Ο Έλληνας κίπερ σταμάτησε τους ποδοσφαιριστές του Μεντιλίμπαρ που είχαν 1,18 xG στα 90 λεπτά της αναμέτρησης στην Τρίπολη, με την απόκρουση στο τελείωμα του Έσε να «κλέβει» την παράσταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα