Άρης: Αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Σιφουέντες, εξαιρετικά αμφίβολος για ΑΕΚ

Άρης: Αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Σιφουέντες, εξαιρετικά αμφίβολος για ΑΕΚ

Αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Σιφουέντες, εξαιρετικά αμφίβολος για ΑΕΚ

bet365

Ο Χοσέ Σιφουέντες αποκόμισε ενοχλήσεις από το ματς με τον Παναθηναϊκό και το πιθανότερο είναι να μην προλάβει το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Άρης πήρε μία πολύ σημαντική ισοπαλία με 1-1 στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague και έμεινε πλέον μόνος πρώτος στο πρωτάθλημα, μετά και την ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΟΦΗ στην Τούμπα με 2-1.

Ωστόσο οι «κίτρινοι» αποκόμισαν κάποια προβλήματα από το χθεσινό ματς, βλέποντας αρχικά τον Μάγιο να συμπληρώνει κάρτες κι έπειτα τον Σιφουέντες να ολοκληρώνει μεν το παιχνίδι, αλλά να αποκτάει ενοχλήσεις.

Μάλιστα εξαιτίας αυτών το πιθανότερο σενάριο είναι να μην καταφέρει να βρεθεί στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ (30/10-19:30) για το Κύπελλο Ελλάδος. Αν συμβεί αυτό, θα είναι μία σημαντική απουσία για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, που ακόμη κι αν δεν τον ξεκινούσε για λόγους ροτέισον, θα ήθελε σίγουρα να τον έχει στον πάγκο για να προσφέρει κάποια ποιοτικά λεπτά.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα