Ράσταβατς: «Τέλος οι πανηγυρισμοί, πολύ σημαντικός ο αγώνας Κυπέλλου»

Ράσταβατς: «Τέλος οι πανηγυρισμοί, πολύ σημαντικός ο αγώνας Κυπέλλου»

Ρασταβατς

bet365

Ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στα αποδυτήρια μετά το «διπλό» στην Τούμπα και θέλησε να τους βάλει σε... ρυθμούς Κυπέλλου.

Την πρώτη του νίκη στον πάγκο του ΟΦΗ πανηγύρισε ο Μίλαν Ράσταβατς, καθώς υπό τις οδηγίες του οι Κρητικοί επικράτησαν του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ύστερα από 31 χρόνια. Μάλιστα πρωταγωνιστής της ανατροπής ήταν μια αλλαγή του Σέρβου τεχνικού, ο Έντι Σαλσέδο, ο οποίος μπήκε στο ματς στο 74', έδωσε την ασίστ για το 1-1 στο 77' και στο 79' πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Όπως είπε και ο σκόρερ της ισοφάρισης, Ταξιάρχης Φούντας, η ομάδα του πρέπει να παραμείνει προσγειωμένη και ταπεινή. Σε αυτό το πλαίσιο ο Ράσταβατς μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια της Τούμπας και τους... επέτρεψε να πανηγυρίσουν για δέκα λεπτά, καθώς πλέον έχουν να εστιάσουν στο πρώτο παιχνίδι με τον Βόλο (30/10, 17:30) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, στο κεκλεισμένων των θυρών «Γεντί Κουλέ».

«Έχουμε 10 λεπτά να πανηγυρίσουμε την επιτυχία μας και μετά τέλος οι πανηγυρισμοί. Υπάρχει μπροστά μας ο αγώνας Κυπέλλου την Τετάρτη που είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας», ανέφερε στους ποδοσφαιριστές του ο Σέρβος τεχνικός.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα φτάσει στο Ηράκλειο μέσω Αθήνας το μεσημέρι της Δευτέρας (28/10, 14:30) και θα μεταβεί αμέσως στο ΒΑΚ για προπόνηση.

@Photo credits: INTIME, ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα