Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Γερεμέγεφ που θα κάνει εξετάσεις

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Γερεμέγεφ που θα κάνει εξετάσεις

Πρόβλημα με Γερεμέγεφ στον Παναθηναϊκό, θα κάνει εξετάσεις

bet365

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ φαίνεται πως αποκόμοσε ένα πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με τον Άρη και θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθός του.

Οι κάρτες που συμπλήρωσε ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς φαίνεται πως δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα που «κληρονόμησε» ο Παναθηναϊκός από το παιχνίδι απέναντι στον Άρη στο ΟΑΚΑ και την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, που βρέθηκε στο αρχικό σχήμα των «πρασίνων», αλλά αποχώρησε ως αλλαγή στο 61ο λεπτό για να περάσει στην θέση του ο Φώτης Ιωαννίδης στην επιστροφή του μετά από περίπου 20 μέρες στην δράση αποκόμισε κάποιες ενοχλήσεις.

Ο Σουηδός φορ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον ορθο μηριαίο του αριστερού του ποδιού και αναμένεται να κάνει εξετάσεις για να φανεί το κατά πόσον αυτές εγείρουν σοβαρούν λόγους ανησυχίας για την κατάσταση του ποδοφαιριστή του «τριφυλλιού».

@Photo credits: INTIME, ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα