Χριστόπουλος: «Ο ΟΦΗ στηρίζει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, στόχος η Ευρώπη και το Κύπελλο»

Χριστόπουλος: «Ο ΟΦΗ στηρίζει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, στόχος η Ευρώπη και το Κύπελλο»

Newsroom
Χριστόπουλος: «Ο ΟΦΗ στηρίζει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, στόχος η Ευρώπη και το Κύπελλο»

bet365

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα και τους μεγάλους φετινούς στόχους της ομάδας.

Την επομένη της μεγάλης νίκης του ΟΦΗ επί του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή, ο παίκτης της κρητικής ομάδας, Γιάννης Χριστόπουλος παραχώρησε μία μικρή συνέντευξη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σχολιάζοντας το μεγάλο κατόρθωμα της ομάδας του.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε ακόμη στην εμπιστοσύνη που δείχνει ο ΟΦΗ στους Έλληνες ποδοσφαιριστές τονίζοντας πως εκείνοι αξίζουν όσο και οι ξένοι ενώ ξεκαθάρισε πως οι φετινοί στόχοι του κλαμπ είναι η έξοδος στην Ευρώπη και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Χριστόπουλος:

Για τη νίκη του ΟΦΗ στην Τούμπα:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη, στην έδρα του πρωταθλητή. Όμως ήμασταν έτοιμοι, αγωνιστήκαμε σκληρά, ήμασταν καλά προετοιμασμένοι τακτικά και γι’ αυτό ήρθε αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα. Αυτό που ψάχνουμε είναι η σταθερότητα σε απόδοση και αποτελέσματα. Σίγουρα θα υπάρχουν και άσχημα αποτελέσματα, αλλά όταν υπάρχει σταθερότητα και πλάνο θα έρθουν τα πράγματα από μόνα τους όπως θέλουμε».

Για τη στήριξη του ΟΦΗ στους Έλληνες παίκτες:

 

«Πλέον δύσκολα βρίσκεις στις ελληνικές ομάδες πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές. Είναι κάτι θλιβερό, γιατί δεν υστερούμε σε τίποτα. Όμως ο ΟΦΗ στηρίζει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές και αποδεικνύεται πως μπορούμε να αντεπεξέλθουμε πάρα πολύ καλά. Πιστεύω πως οι Έλληνες ποδοσφαιριστές πρέπει να βγαίνουν από τη ζώνη ασφάλειάς τους, εμένα με βοήθησε πολύ που πήγα στην Κροατία, σε όλα τα επίπεδα».

Για τους στόχους του ΟΦΗ:

«Στόχος είναι η ομάδα να βγει στην Ευρώπη και η κατάκτηση του Κυπέλλου. Πιστεύω πως μπορούμε να γράψουμε ιστορία, προσπαθούμε να το έχουμε στο μυαλό μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό. Ξεχνάμε το διπλό στον ΠΑΟΚ και τώρα εστιάζουμε στο Κύπελλο. Θέλουμε να κερδίσουμε τον Βόλο και να προχωρήσουμε στον θεσμό, γιατί είναι μια μεγάλη ευκαιρία φέτος με την ευνοϊκή κλήρωση».

Για τη νέα συνεργασία του με τον Μίλαν Ράσταβατς:

«Ο κ. Ράσταβατς βρήκε την ομάδα έτοιμη, όπως είπε και ο ίδιος. Εγώ είχα συνεργαστεί μαζί του στον Αστέρα και μου ήταν πιο εύκολο να προσαρμοστώ. Γνωρίζω το πλάνο του και πιστεύω πως τα πράγματα θα πάνε καλά, όταν προσαρμοστούμε όλοι στη φιλοσοφία του νέου προπονητή».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Το πρωτάθλημα είναι φέτος απρόβλεπτο και αυτό το κάνει πιο ανταγωνιστικό. Οι μικρές ομάδες κοιτάζουν στα μάτια τις μεγάλες. Πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

@Photo credits: INTIME, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα