Stoiximan Super League: Πότε ήταν η τελευταία φορά που δεν νίκησε κανείς από το «Big-5» την ίδια αγωνιστική

Newsroom
παο-αρης

bet365

Έντεκα χρόνια χρειάστηκε να περάσουν ώστε να μην καταφέρει να νικήσει καμία ομάδα από το «Big-5» της Stoiximan Super League την ίδια αγωνιστική.

Γεμάτη εκπλήξεις ήταν η 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που έκανε το τελευταίο μεγάλο «μπαμ» της αγωνιστικής, στην οποία καμία ομάδα από το «Big-5» δεν κατάφερε να φτάσει σε νίκη, με τους Κρητικούς να επικρατούν απέναντι στον ΠΑΟΚ με 2-1 στην Τούμπα.

Τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Ολυμπιακός ηττήθηκαν στην επαρχία από Πανσερραϊκό και Αστέρα AKTOR αντίστοιχα. Ο Παναθηναϊκός με τον Άρη έπαιξαν μεταξύ τους και δεν μπόρεσαν να λύσους τις διαφορές τους μένοντας στο 1-1 με την ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΟΦΗ να ολοκληρώνει αυτό το σπάνιο «παζλ».

Για πρώτη φορά μετά από έντεκα ολόκληρα χρόνια, καμία ομάδα από το «Big-5» του ελληνικού πρωταθλήματος δεν κατάφερε να νικήσει την ίδια αγωνιστική. Τελευταία φορά που συνέβη κάτι αντίστοιχο ήταν τη σεζόν 2012/13 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής εκείνης της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Άρης τότε είχε «κολλήσει» στο 0-0 με τον Πανθρακικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ο Παναθηναϊκός είχε ηττηθεί εντός έδρας από τον Πλατανιά. Η ΑΕΚ είχε μείνει επίσης στο 0-0 στη Λιβαδειά απέναντι στον Λεβαδειακό, ενώ το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο είχε λήξει ισόπαλο δίχως γκολ.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των «Big-5» της 27ης αγωνιστικής της σεζόν 2012/13:

(30/3/2013) Άρης - Πανθρακικός 0-0

(30/3/2013) Παναθηναϊκός - Πλατανιάς 0-1

(31/3/2013) Λεβαδειακός - ΑΕΚ 0-0

(31/3/2013) Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-0

@Photo credits: INTIME, ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα