Ολυμπιακός: Επιβεβαιώθηκε η ρήξη χιαστού του Γιαζίτσι, τέλος η σεζόν για τον Τούρκο

Ολυμπιακός: Επιβεβαιώθηκε η ρήξη χιαστού του Γιαζίτσι, τέλος η σεζόν για τον Τούρκο

Επιβεβαιώθηκε η ρήξη χιαστού του Γιαζίτσι

bet365

Οι εξετάσεις που έκανε ο Γιουσούφ Γιαζίτσι επιβεβαίωσαν ότι ο Τούρκος μέσος υπέστη ρήξη χιαστού στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Δυσάρεστα νέα έφεραν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Γιουσούφ Γιαζίτσι μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Aktor χθες, αφού επιβεβαίωσαν τις πρώτες εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για ρήξη χιαστού.

Πιο συγκεκριμένα, ο 27χρονος Τούρκος μέσος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο και αναμένεται τις επόμενες μέρες να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό αυτό.

Αυτόματα η εξέλιξη αυτή σημαίνει πως ο Γιαζίτσι δεν θα είναι ξανά διαθέσιμος για τους «ερυθρολεύκους» την φετινή σεζόν. Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιό του έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα