Κοξένογλου: «Δεν υπήρχε βάση στις προτάσεις Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για τα τηλεοπτικά»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Παράθυρο στα Sports» του Blue Sky ήταν η Κάτια Κοξένογλου. Η CEO του Ατρόμητου και αναπληρώτρια πρόεδρος της Superleague αναφέρθηκε στο ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και τόνισε πως η πρόταση του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ δεν είχε βάση.
Μεταξύ άλλων η Κοξένογλου είπε:
Για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί υπάρχει τόσος ντόρος στην πρόταση του προέδρου της Λίγκας Βαγγέλη Μαρινάκη, όταν εξασφαλίζονται τετραετή συμβόλαια».
Για τις προτάσεις των πέντε εκατομμύριων Παναθηναϊκού και ΑΕΚ: «Δεν έγινε ποτέ πρόταση, δεν υπήρχε βάση στις προτάσεις του Παναθηναϊκού και ΑΕΚ».
Για το ποιες ήταν οι θέσεις των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΑΕΚ στο Συμβούλιο: «Και στις τέσσερις συναντήσεις δεν υπήρχε σημείο επαφής. Για την ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν προϋπόθεση να πάρει μεγαλύτερο συμβόλαιο, ενώ για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να μην υπάρχει κάτι λιγότερο από το ήδη υπάρχον».
Για τις παρεμβάσεις της Πολιτείας στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου: «Είχε ενημερωθεί η UEFA και έχει υπάρξει παρέμβαση»
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.