ΑΕΚ: Ο Κοϊτά ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Μαυριτανίας

Ένας από τους επτά διεθνείς της ΑΕΚ που έχουν κληθεί στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους είναι και ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά.
Ο 26χρονος εξτρέμ της Ένωσης έφτασε στο ξενοδοχείο της Εθνικής Μαυριτανίας και εντάχθηκε στην αποστολή για να ξεκινήσει την προετοιμασία μαζί με τους συμπαίκτες του για τα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ.
Η Μαυριτανία θα αντιμετωπίσει το Τόγκο (εκτός έδρας) και το Κονγκό (εντός) στις 22 και 25 Μαρτίου αντίστοιχα και θέλει οπωσδήποτε νίκες καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του ομίλου που συμμετέχει.
📍🇲🇷 𝐀𝐛𝐨𝐮𝐛𝐚𝐤𝐚𝐫𝐲 𝐊𝐨ï𝐭𝐚 est là.
— 𝗗𝗔𝗟𝗜𝗟𝗢𝗨𝗙𝗢𝗢𝗧 🇲🇷 (@DALILOUFOOT) March 18, 2025
Le sociétaire de l’AEK Athènes a rejoint le groupe à Nouakchott pour le rassemblement des Mourabitounes dans le cadre des eliminatoires du mondial 2026 face au Togo 🇹🇬 (22 mars a Lomé) et la RDC 🇨🇩 (25 mars à Nouadhibou). pic.twitter.com/BAG34uZ7zC
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.