Ενδεκάδα Ολυμπιακού: Ένα... κλικ πιο μπροστά για βασικός εξτρέμ ο Ροντινέι σε σχέση με τον Πάλμα
Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί τελευταία φορά πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο Καραϊσκάκη το πρωί του Σαββάτου (10.30) για να βγει μετά η αποστολή. Φυσικά θα έχει έξτρα σημασία το εάν θα μπει ή όχι αποστολή ο Ελ Καμπί ωστόσο ασχέτως αυτού του στοιχείου ο Μεντιλίμπαρ μαζί με τους συνεργάτες του έχουν αρχίσει να εξεπεργάζονται το βασικό τους αγωνιστικό σχέδιο.
Σε αυτή τη φάση το δίδυμο Κοστίνια - Ροντινέι έχει αρχίσει να κερδίζει για τα καλά πόντους. Με αυτόν τον τρόπο ο Ροντινέι αποκτά ένα προβάδισμα έναντι του Πάλμα για μία εκ των 2 θέσεων για τα... φτερά της επίθεσης καθώς εκτός των άλλων ο winger από την Ονδούρα είχε και μακρινό ταξίδι λόγω της Εθνικής της χώρας του. Όσο για τη γραμμή κρούσης οι επιλογές ως προς το αρχικό σχήμα θα είναι δύο: Γιάρεμτσουκ και Κωστούλας με τον Έλληνα διεθνή να δείχνει κάπως πιο μπροστά σε επίπεδο προτίμησης για αυτό το ντέρμπι του Καραϊσκάκη στην πρεμιέρα των play offs (1-4) για τη Stoiximan Super League 1.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

