Μεντιλίμπαρ: «Είναι μοναδικό να είσαι πρωταθλητής, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα»
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 48ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και το πρώτο υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Βάσκος τεχνικός μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ και εξέφρασε τη χαρά του για το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του.
«Είναι κάτι καινούργιο. Κάτι μοναδικό. Πρώτη φορά κερδίζω πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας. Μου πήρε καιρό και ακόμα δεν το έχω καταλάβει. Θα το συνειδητοποιήσω στα επόμενα παιχνίδια.
Τους τελευταίους δυο μήνες ήμασταν πολύ καλοί άλλά όλη τη χρονιά είχαμε μια ισορροπία. Ήταν πολύ δύσκολο να περάσεις τη σημερινή άμυνα της ΑΕΚ. Έκαναν ένα λάθος και το εκμεταλλευτήκαμε. Ήταν πολύ δύσκολο ματς για να το κερδίσουμε», είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
