ΑΕΚ: Ρεπό και επιστροφή από Μ. Τρίτη στις προπονήσεις

ΑΕΚ: Ρεπό και επιστροφή από Μ. Τρίτη στις προπονήσεις

Newsroom
Η ομιλία του Ματίας Αλμέιδα στους παίκτες της ΑΕΚ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε ρεπό στους παίκτες της ΑΕΚ την επομένη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο με τις προπονήσεις να αναμένεται να συνεχιστούν σίγουρα μέχρι και τη Μ. Πέμπτη.

Όπως συνηθίζει μετά από τα παιχνίδια, ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε ρεπό τη Μ. Δευτέρα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μία μέρα μετά την ήττα στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό και όσα ακολούθησαν.

Οι προπονήσεις στα Σπάτα θα συνεχιστούν σίγουρα για τις επόμενες τρεις μέρες, μέχρι και τη Μ. Πέμπτη, με πρωινές προπονήσεις στις 10:00.

Έπειτα αναμένεται η οριστικοποίηση για το ρεπό που θα δοθεί στους παίκτες για τις ημέρες του Πάσχα από τον Αλμέιδα και το τεχνικό του επιτελείο.

@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα