Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ξανά στο προσκήνιο ο στόπερ Εντουάρντο
Ο λόγος για τον νεαρό δεξιοπόδαρο στόπερ της Γκρέμιο, Λουίς Εντουάρντο. Στα 18 του χρόνια με ύψος σχεδόν στο 1.90 εμφανίζεται ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό.
Το δίκτυο LANCE - από τη Βραζιλία - κάνει λόγο επιβεβαιωμένο βάση των πηγών του ενδιαφέρον από τους Ολυμπιακό και Σαχτάρ Ντόνετσκ για τον παίκτη - ήτοι για τον στόπερ Εντουάρντο - που βγήκε από τις υποδομές της Γκρέμιο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η ουκρανική ομάδα είχε μία αρχική συμφωνία για τον παίκτη με ποσό στα 8 εκατ. ευρώ, με τους Ερυθρόλευκους από την μεριά τους να φέρονται να έχουν ενδιαφερθεί και εκείνοι με την υπόθεση αυτή και να ετοιμάζονται για πρόταση τον Γενάρη.
Ο Εντουάρντο με τη Γκρέμιο Κ20 είχε 8 αγώνες με 2 γκολ και στην πρώτη ομάδα της Γκρέμιο έχει 7 συμμετοχές.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
