Με Ελ Καντουρί και Κουλούρη ο ΠΑΟΚ

Με Ελ Καντουρί και Κουλούρη ο ΠΑΟΚ

bet365

Ποιους ποδοσφαιριστές πήρε μαζί του στην αποστολή ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ποιους άφησε εκτός ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης τη Δευτέρα (30/10) στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Δευτέρας (30/10) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με τον Ελ Καντουρί να προπονείται κανονικά και να μπαίνει στην αποστολή, όπως και ο Κουλούρης που εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Λέστερ – Εβερτον με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Μετά το τέλος της προπόνησης στο γήπεδο της Τούμπας, που περιλάμβανε πολύ τακτική, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τους Αρκάδες και αυτοί που συμμετέχουν είναι οι:

Ρέι, Πασχαλάκης, Λέοβατς, Μάτος, Κρέσπο, Σαμπράνο, Βαρέλα, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

Αυτοί που για διάφορους λόγους έμειναν εκτός είναι οι: Μαλεζάς, Κρέσπο, Κάνιας, Λημνιός, Δεληγιαννίδης, Πούγγουρας, Κάτσε, Λεβέκ και Σιαμπάνης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα