Ο «κατοστάρης» Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο «κατοστάρης» Ραζβάν Λουτσέσκου

bet365

Στο σημερινό παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, ανάμεσα στον Πανιώνιο και στον ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα συμπληρώσει 100 αγώνες στους πάγκους της Α’ Εθνικής.

Ο Λουτσέσκου εμφανίστηκε… στα λημέρια μας, τον Σεπτέμβριο του 2014, όταν ο Χρήστος Πανόπουλος έψαχνε για τον αντικαταστάτη του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της Ξάνθης. Ο Ρουμάνος είχε απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία της Πετρολούλ Πλοέστι, παρέμενε ελεύθερος στην αγορά, ωστόσο έδειχνε να μην βιάζεται κιόλας να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η πρόσληψη του ανακοινώθηκε από την ομάδα της Θράκης στις 24 Σεπτεμβρίου, στην επίσημη παρουσίασή του δήλωνε και τότε πως «μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο» χρησιμοποιώντας και γνωστές εκφράσεις γύρω από την ποδοσφαιρική φιλοσοφία του, όπως «ισορροπία» και «σωστή συμπεριφορά».

Μίλαν – Τορίνο με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Κάλινιτς σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Έκανε ντεμπούτο (στις 19 Οκτωβρίου 2014) με ήττα από τον Πλατανιά (1-0) και στην πρώτη του χρονιά οδήγησε την Ξάνθη στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, όπου γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός κάθισε σχεδόν τρία χρόνια στον πάγκο της Ξάνθης, όπου «μέτρησε» 88 αγώνες (29 νίκες, 32 ισοπαλίες, 27 ήττες), ενώ σ’ αυτόν του ΠΑΟΚ έχει σε 11 αγώνες: 6 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα