Ο Γκανέα προτιμάει Μπιλμπάο αλλά επιμένουν για Ολυμπιακό...

Ο Γκανέα προτιμάει Μπιλμπάο αλλά επιμένουν για Ολυμπιακό...

Δημήτρης Τομαράς
Ο Γκανέα προτιμάει Μπιλμπάο αλλά επιμένουν για Ολυμπιακό...

bet365

Ο 25χρονος Ρουμάνος αρ. μπακ - χαφ Γκανέα δείχνει προτίμηση για την Μπιλμπάο όμως σε Ισπανία και Ρουμανία επιμένουν για Ολυμπιακό και γερμανικές ομάδες.

Μάντσεστερ Σ. – Σαουθάμπτον με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Αγουέρο σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Κριστιάν Γκανέα της Βιτορούλ φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό. Η πλευρά του παίκτη ρωτήθηκε από το Gazzetta.gr και τα άφησε όλα ανοιχτά δείχνοντας ενήμερη για τους ερυθρόλευκους αλλά διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχει κάτι σίγουρο ή συγκεκριμένο. Ο ίδιος ο Γκανέα δήλωσε στους Ισπανούς θετικός για την Μπιλμπάο, ωστόσο και στην Ιβηρική και στη Ρουμανία επιμένουν για τον Ολυμπιακό αλλά και για γερμανικές ομάδες. Θυμίζουμε ότι προ ημερών προέκυψε ελληνικό ενδιαφέρον για έναν παλιό... γνώριμο του Ολυμπιακού, τον φορ Κεσέρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα