Χαμηλή η πρόταση για Μολέντο

Χαμηλή η πρόταση για Μολέντο

Gazzetta team
Χαμηλή η πρόταση για Μολέντο

bet365

Η πρόταση που θα μεταφέρει ο ατζέντης του Βραζιλιάνου για τον πελάτη του, είναι πολύ χαμηλή και δεν θα ικανοποιήσει τους «πράσινους».

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Εβερτον – Γουέστ Χαμ με 0% Γκανιότα* στη Novibet. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Μόνο ικανοποιητική δεν είναι η πρόταση που θα μεταφέρει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ο ατζέντης του Ροντρίγκο Μολέντο.

Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου στην συνάντηση που θα έχει με τα στελέχη του «τριφυλλιού» που έχουν απομείνει στην ομάδα, θα τους μεταφέρει μία προσφορά από ομάδα του εξωτερικού, η οποία όμως είναι πολύ χαμηλή, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες...

Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, οι «πράσινοι» έχουν μεγαλύτερες προσδοκίες και δύσκολα θα ανάψουν το... πράσινο φως, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 30χρονου στόπερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα