Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε τον Τασουλή!

Gazzetta team
Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε τον Τασουλή!

bet365

Την επιστροφή του Χρήστου Τασουλή στην «κυανέρυθρη» οικογένεια, ανακοίνωσε ο Πανιώνιος μετά το σύντομο πέρασμα του από την Γαλλία και την Λάνς.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την επιστροφή του Χρήστου Τασούλη ύστερα από την περίοδο που βρισκόταν δανεικός στην γαλλική Λανς» είναι η ανακοίνωση του συλλόγου της Νέας Σμύρνης, ενώ από την πλευρά του ο Χρήστος Τασουλής δήλωσε αναλυτικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ήταν η οικογένειά μου τα τελευταία 3 χρόνια και πραγματικά νιώθω ότι γύρισα κοντά σε δικούς μου ανθρώπους.

Βρίσκω την ομάδα στην 5η θέση της βαθμολογίας και παράλληλα στους «8» του κυπέλλου. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας και μας περιμένει σκληρή δουλειά προκειμένου να τους πετύχουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα