Ο Σεμπά που θα ήθελε τον... περσινό του εαυτό (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Σεμπά που θα ήθελε τον... περσινό του εαυτό (vids)

bet365

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος και παρότι προσπαθεί πολύ δεν του βγαίνει ο περσινός καλός του εαυτός, τον οποίο ψάχνει ακόμα. Διαβάστε το θέμα στο Gazzetta.gr.
Το να είσαι μεσοεπιθετικός και να μην σκοράρεις είναι πρόβλημα. Και ο Σεμπά είναι η αλήθεια έχει να το κάνει πολύ καιρό αυτό όσες ευκαιρίες και εάν πήρε και φέτος και όσο και να το παλεύει και να προσπαθεί. Έχει ελαφρυντικό τα προβλήματα τραυματισμών του και την επέμβαση που είχε κάνει, ωστόσο από την άλλη παρότι επανήλθε δείχνει πως παραμένει σε πτωτική πορεία. Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος έχει προβληματιστεί πολύ και στεναχωριέται που δεν μπορεί να βοηθήσει όμως οι αριθμοί είναι κάπως... σκληροί για τον ίδιο.
Όσο καλός αμυντικά και σκληροτράχηλος παίκτης και εάν είναι μεσοεπιθετικά δεν βοηθάει πια όπως πέρυσι. Είναι σαν να βλέπουμε φέτος έναν άλλον... Σεμπά. Έναν παίκτη που έχει να σκοράρει από τις 18 Δεκεμβρίου του 2016 με τον Παναιτωλικό στην Λίγκα.
Σύνολο 403 ημέρες και 44 ματς που έχει παίξει και δεν έχει σκοράρει. Από αυτά στα 30 ήταν βασικός και τα 24 είναι γεμάτα 90λεπτα. Ο Σεμπά φυσικά ήταν βασικός και στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ αλλά δεν απέδωσε ξανά τα αναμενόμενα μεσοεπιθετικά. Ας δούμε πιο κάτω τα πεπραγμένα του 25χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ πέρυσι και φέτος...
Ο ΣΕΜΠΑ ΠΕΡΥΣΙ:
43 ματς στο σύνολο με 7 γκολ και 12 ασίστ σε 3.592 λεπτά παρουσίας
Ο ΣΕΜΠΑ ΦΕΤΟΣ:
22 ματς στο σύνολο με 1 ασίστ και 1.169 λεπτά παρουσίας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα