Ατομικό ο Τσόσιτς, στην Ισπανία με άδεια ο Αραούχο

Ατομικό ο Τσόσιτς, στην Ισπανία με άδεια ο Αραούχο

Δημήτρης Βέργος
Ατομικό ο Τσόσιτς, στην Ισπανία με άδεια ο Αραούχο

bet365

Ο Ούρος Τσόσιτς συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα στα Σπάτα στην κυριακάτικη προπόνηση της ΑΕΚ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να δίνει ρεπό στους παίκτες του τη Δευτέρα. Με άδεια απουσίαζε στην Ισπανία ο Σέρχιο Αραούχο.

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα με 2-0 επί της Λαμίας και πλέον στρέφει όλη την προσοχή της στο μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη την ερχόμενη Κυριακή.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πήγαν στα Σπάτα το πρωί της Κυριακής με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τη Λαμία να πραγματοποιούν αποθεραπεία, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Αυτός που απουσίαζε από το κανονικό πρόγραμμα ήταν ξανά ο Ούρος Τσόσιτς, ο οποίος συνεχίζει να προπονείται ατομικά, προσπαθώντας να επανέλθει στο 100% από το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί. Επίσης με άδεια στην Ισπανία βρίσκεται ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ματς με τη Λαμία καθώς ήταν τιμωρημένος, με τον Αργεντινό άσο να επιστρέφει στην Αθήνα τη Δευτέρα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε στη συνέχεια ρεπό στους παίκτες του για τη Δευτέρα, με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να επιστρέφουν ξανά στις προπονήσεις την ερχόμενη Τρίτη στις 10:30 το πρωί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα