Ψυχολογικό «ντοπάρισμα» από τον Κόντη στον Ρέντη

Δημήτρης Τομαράς
Ψυχολογικό «ντοπάρισμα» από τον Κόντη στον Ρέντη

bet365

Ο Χρήστος Κόντης επιχείρησε από την πρώτη στιγμή μετά το ματς με την ΑΕΚ να... φτιάξει την ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού με διαρκή τετ α τετ και ειδικά με τα... δυνατά ονόματα.

Ο Κόντης που έχει αναλάβει (σ.σ. μαζί με τους 2 συνεργάτες του Γκαρθία) το... φορτίο του κοουτσαρίσματος και των προπονήσεων λόγω του προβλήματος υγείας του Όσκαρ Γκαρθία - που έχει βγει βέβαια πλέον από το νοσοκομείο μετά την επέμβασή του - επεδίωξε να τονώσει το ηθικό των παικτών στον Ρέντη μετά την ήττα - αποκλεισμό από την ΑΕΚ στο Κύπελλο. Ο εκ των συνεργατών του Ισπανού τεχνικού είχε διαρκή τετ α τετ με παίκτες και ειδικά με βαριά... χαρτιά όπως ο Μιραλάς ή και ο Ανσαριφάρντ προκειμένου να βελτιώσει την ψυχολογία τους και να επικεντρωθούν άπαντες στο Ατρόμητος - Ολυμπιακός, ματς στο πρωτάθλημα στο οποίο η νίκη δείχνει μονόδρομος.

Σκόραρε ο Χάρι Κέιν το πρώτο γκολ του αγώνα Τότεναμ - Αρσεναλ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα